Оксана Продан із представниками підприємців у Генеральній прокуратурі України

31 серпня 2016 року Оксана Продан разом з “адвокатом бізнесу” Оксаною Мальованою прийняла участь у зустрічі керівництва Генеральної прокуратури України з представниками підприємців, які звернулися зі скаргами на дії окремих представників правоохоронних органів.  Зустріч відбулася в рамках ініціативи Генерального прокурора України Юрія Луценка щодо налагодження прямого зв’язку Генпрокуратури із підприємцями.

Під час зустрічі перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук разом з уповноваженими представниками п’яти підприємств обговорив стан досудового розслідування кримінальних проваджень окремо по кожному підприємству-скаржнику, пообіцяв об’єктивний та всебічний розгляд наданих скарг та доказів та запевнив, що представники Генеральної прокуратури мають на меті зробити все від них залежне для захисту бізнесу в Україні.

Оксана Продан подякувала Генеральній прокуратурі за ініціативу відкритого діалогу з бізнесом. «Я дуже сподіваюся, що ті люди, які сьогодні звернулися за допомогою до ГПУ, зможуть відстояти свої права. З іншого боку, я сподіваюся, що ми будемо отримувати все менше звернень від бізнесу, які можливо мають на меті сховати свої якісь злочини, адже люди будуть бачити, що є зворотна реакція від прокуратури, і що прокуратура дійсно захищає закон незалежно від того, хто його порушує», – заявила Оксана Продан.

Джерело

Можливість коментувати відключена.